ClearVPN 2: Безпечно, вільно, українсько

MacPaw запускає ClearVPN 2 — VPN зроблений в Україні для вільного, безпечного та анонімного доступу до контенту будь-де. Як і попередня версія, застосунок залишається повністю безоплатним для українців з будь-якої точки світу.

Історія створення

Команда ClearVPN запустила оригінальний додаток у 2020 році. З самого початку ми ставили на меті створення VPN-рішення, яке було б максимально простим у використанні та допомагало користувачам захистити і онлайні свої дані та приватність. Так народилась проста концепція — отримання максимум від свого перебування в Інтернеті без зайвого клопоту (наприклад, вибору сервера для зміни геолокації).

ClearVPN 2 відмовився від моделі «вибору країни», яку використовують більшість VPN-рішень. Замість цього, ми створили Шорткати, які відповідали на головне питання «Чому користувачі взагалі обирають VPN?» Незалежно від того, чи хотіли користувачі отримати доступ до контенту, безпечно переглядати вебсторінки або залишатися анонімними — перша версія ClearVPN допомагала їм відкрити для себе всі можливості кожної онлайн-подорожі.

Повномасштабна війна, яка прийшла в наші домівки, змусила нас більше думати про безпеку та приватність як про основні права людини. Ми засвоїли це, коли забезпечували захищене інтернет-з’єднання для наших земляків на окупованих територіях та тимчасово переселених українців закордоном. Наша команда повністю переробила ClearVPN як з точки зору надійного та якісного з’єднання, так і дизайну. Ми також зосередилися на переосмисленні інтерфейсу, щоб зробити додаток надійним, ще більш безпечним та легким у використанні для всього світу.

ClearVPN 2 — Що нового?

Абсолютно новий користувальницький інтерфейс без нагромадження функцій. Лише основні рішення VPN, які потрібні тобі у повсякденному цифровому житті: онлайн-захист, зміна країни підключення, стрімінг.

Онлайн-захист

Ми вважаємо, що кожна людина має невідчужне право на приватність та кібербезпеку. ClearVPN 2 аналізує ваше місцеперебування і вибирає найкращі налаштування. Користувач може не знати, в яких країнах найсуворіша політика захисту даних і які сервери забезпечують найшвидшу швидкість. Але ClearVPN 2 знає.

онлайн захист

Зміна країни підключення

Кожен сервер у списку країн, який ви бачите в застосунку, є безпечним. Якщо тобі потрібен контент — сміливо обирай будь-яку країну. Якщо важлива конфіденційність — обирай країну ретельно.У деяких регіонах місцеві закони можуть на вимогу правоохоронців надати доступ до даних користувачів.

Зміна країни підключення

Для стрімінгу

Ти можеш дивитись український відеоконтент з будь-якої точки світу. Щоб забезпечити найкращу швидкість зʼєднання та комфортне користування стрімінгами, ми використовуємо резидентські IP-адреси та P2P-сервери, а не звичайні VPN-сервери.

Стрімінг

Більше країн і серверів для підключення. Ми почули запити користувачів і розширили наш список серверів до 40 країн.

Блискавична швидкість інтернет-з’єднання завдяки нашим покращеним алгоритмам. Унікальний підхід ClearVPN 2 до балансування серверів завжди обирає найкращий VPN-канал для всіх онлайн-запитів. З’єднання стабільне і надійне, як наша віра в те, що Україна переможе.

ClearVPN 2 — VPN, якому можна довіряти

ClearVPN 2 — результат плідної праці професіоналів у кібербезпеці та найкращих інженерів MacPaw — відомої української IT-компанії з 30 мільйонами користувачів по всьому світу.

Повна приватність в мережі (навіть для нас)

Застосунок працює на основі шифрування найвищого рівня та з використанням сучасних протоколів VPN. ClearVPN 2 дотримується суворої no-log політики: ми не відстежуємо й не збираємо дані про онлайн-активність користувачів.

Шифрування найвищого рівня

Ми використовуємо AES-256 — найсучасніший стандарт шифрування. Завдяки додатковим мірам безпеки користувачі можуть довіряти ClearVPN 2 більше, ніж собі.

Як отримати доступ до ClearVPN 2 будь-де

Наша місія — зробити цифрове життя кожного безпечним, приватним і комфортним. ClearVPN 2 абсолютно безоплатний для всіх українців. Пройди зручну верифікацію з Дія.Підписом і отримай безоплатний доступ до Premium плану ClearVPN 2 незалежно від твого географічного розташування.

Для початку, завантаж і установи ClearVPN на свій пристрій. А якщо ти вже наш користувач, то ось цій статті ми пояснили, як оновити застосунок на всіх платформах. Тобі також знадобиться валідований та робочий Дія.Підпис. Ось тут можеш дізнатись про те, як його отримати.

Підтримай нас на Product Hunt

Ми запустили ClearVPN 2 на Product Hunt і будемо раді отримати відгуки та підтримку. Переходь за цим посиланням.

Системні вимоги

Ти можеш підʼєднати до 6 пристроїв до свого акаунту та відкрити весь потенціал ClearVPN2 на наступних платформах:

  • macOS (11.0 і новіші)
  • Windows 10 (оновлення 1809 і новіші)
  • iOS (14.0 і новіші)
  • Android (6.0 і новіші)

MacPaw — українська продуктова компанія, яка створює та розповсюджує програми для macOS та iOS. Серед продуктів MacPaw — CleanMyMac X, Setapp, ClearVPN, SpyBuster, The Unarchiver та інші. Сьогодні програмами MacPaw користується понад 30 млн людей. Застосунки MacPaw встановлені на кожному п‘ятому комп’ютері Mac у світі. Компанію заснував Олександр Косован у 2008 році. MacPaw є родом з України, тому підтримка та розвиток України є важливою частиною культури компанії.

Будь на звʼязку Підпишись на наш дайджест, щоб читати корисні поради з кібербезпеки, отримувати найкращі пропозиції та новини від ClearVPN на свою поштову скриньку.

Новий ClearVPN: Інтуїтивно простий VPN для вашої онлайн безпеки

Зустрічайте довгоочікуване оновлення ClearVPN — тепер, з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, та можливістю в один дотик забезпечити приватність та безпеку в інтернеті. З новою версією ClearVPN ваше зʼєднання залишатиметься конфіденційними та захищеними на iOS, macOS, Android та Windows. А сервери у майже 50 країнах дадуть можливість без перешкод отримувати доступ до контенту, насолоджуватись найкращими стримінг сервісами...