Новий ClearVPN: Інтуїтивно простий VPN для вашої онлайн безпеки

Зустрічайте довгоочікуване оновлення ClearVPN — тепер, з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, та можливістю в один дотик забезпечити приватність та безпеку в інтернеті.new clearvpn promo ua

З новою версією ClearVPN ваше зʼєднання залишатиметься конфіденційними та захищеними на iOS, macOS, Android та Windows. А сервери у майже 50 країнах дадуть можливість без перешкод отримувати доступ до контенту, насолоджуватись найкращими стримінг сервісами та безпечно користуватись загальнодоступними Wi-Fi.

«ClearVPN — сучасний VPN-застосунок, який захищає і розширює онлайн-можливості кожного користувача. Елегантний дизайн, надійне шифрування і простота користування», — каже Іван Абламський, Lead Product Manager у ClearVPN, MacPaw.

Що нового в цій версії ClearVPN

По-перше — це оновлений інтерфейс ClearVPN, який за допомогою лиш однієї кнопки перетворює застосунок на VPN-рішення, яке забезпечує вашу приватність в Інтернеті та дозволяє вам без зайвих клопотів отримати доступ до найкращих доступних серверів для будь-яких ваших потреб. Але це ще не все!new clearvpn interface ua

Алгоритм «Оптимального серверу»

Він визначає найкращий сервер для ваших потреб, аналізуючи ваше місце розташування, близькість до серверів, доступність послуг, навантаження на сервери та відстань між ними.

Більше якісних серверів для ваших потреб

Доступ до блискавично швидких серверів у 45+ країнах світу — ще й оптимізованих під ваші повсякденні потреби та запити.

Шифрування та кібербезпека найвищого рівня

Наш головний пріоритет, як і завжди — ваш захист і приватність. ClearVPN використовує найкраще шифрування та передові протоколи VPN. Завдяки нашій політиці no-logs, ваші особисті дані завжди залишатимуться з вами.

Віджети, шорткати та розширення

Нові віджети для iOS забезпечують миттєве підключення до VPN на екранах вашого телефону. Шорткати Siri виводять зручність користування VPN на новий рівень завдяки автоматизації таких сценаріїв, як увімкнення ClearVPN, кожного разу, коли ви підключаєтеся до загальнодоступних мереж Wi-Fi. У новій версії застосунку вам також доступне ClearWeb — розширення для Chrome, яке блокує рекламу та підвищує безпечність у браузері.

Багатомовна підтримка

ClearVPN тепер доступний п’ятьма мовами: англійською, українською, іспанською, французькою та німецькою.

Де отримати нову версію ClearVPN

Ви можете спробувати нову версію, завантаживши її тут. ClearVPN залишається безплатним для всіх українців у будь-якій точці світу. Все. Що, що вам потрібно — авторизуватись за допомогою застосунку Дія. ClearVPN diia ua

 

Системні вимоги наступні:

  • iOS 14.0 або новіша версія
  • macOS 11.0 або новіша версія
  • Android 6.0 або новіша версія
  • Windows 10, оновлення 1809 або новіша версія
Будь на звʼязку Підпишись на наш дайджест, щоб читати корисні поради з кібербезпеки, отримувати найкращі пропозиції та новини від ClearVPN на свою поштову скриньку.

ClearVPN 2: Безпечно, вільно, українсько

MacPaw запускає ClearVPN 2 — VPN зроблений в Україні для вільного, безпечного та анонімного доступу до контенту будь-де. Як і попередня версія, застосунок залишається повністю безоплатним для українців з будь-якої точки світу. Завантажити ClearVPN Насолоджуйся вільним та безпечним доступом до будь-якого закутка Інтернету Встановити Історія створення Команда ClearVPN запустила оригінальний додаток у 2020 році. З...