Як використовувати VPN для отримання доступу до стримінгових сервісів

Ми часто стикаємося з тим, що найпопулярніші сервіси доступні лише в певних регіонах. Деякі платформи, такі як Netflix, йдуть ще далі та пропонують різний контент залежно від країни. Щоб запобігти тому, що користувачі частіше використовують сервіс VPN, популярні платформи запровадили функції виявлення. Хороша новина полягає в тому, що ви можете обійти їх, якщо знати, як правильно використовувати VPN для отримання доступу до регіональних стримінгових сервісів з будь-якого місця. 

В цій статті ми розповімо вам, як найпростіше отримати доступ до заблокованого контенту, та як саме використовувати для ціх цілей ClearVPN.

Що потрібно знати про VPN?

VPN шифрує всю вашу інформацію та надсилає її через певний «тунель» до місця призначення. Це відбувається завдяки перенаправленню вашого інтернет-з’єднання з серверів вашого інтернет-провайдера (ISP).How it works VPN

Ваші дані знаходяться під загрозою, перебуваючи між вашим пристроєм і цільовим призначенням. VPN усуває цю загрозу, шифруючи ваші дані та направляючи ваше з’єднання через один із власних серверів. Він маскує вашу IP-адресу та будь-яку іншу ідентифікаційну інформацію.

Сервіси VPN мають від десятків до тисячі серверів по всьому світу. Це означає, що ви не тільки можете бути впевнені, що всі ваші дані зашифровані та безпечні, але також можете віртуально перемістити себе в будь-яку точку світу та переглядати вебсторінки, що доступні лише в цих країнах. 

Чи законна трансляція контенту, захищеного авторським правом?

У США абсолютно законно передавати контент, що захищений авторським правом. Для цього існує багато легальних стримінгових сервісів (наприклад, Netflix, Amazon Prime Video та Disney+). Насправді законно навіть дивитися неліцензійні стріми фільмів, телевізійних шоу та спортивних подій. 

Однак ті, хто розміщує незаконні стріми, можуть бути притягнуті до відповідальності за порушення авторських прав. Крім того, завантажувати неліцензійний контент є незаконним, оскільки при цьому ви створюєте копію контенту, що захищений авторським правом і лише власник авторського права має право на це.

Які стримінгові платформи недоступні в Україні?

Завдяки існуючим юридичним угодам, деяки популярні платформи недоступні в Україні. До них відносяться Hulu, Disney+, HBO, Paramount +, ABC, CBS, ESPN.

Disney+ є головнм конкурентом Netflix. Тут можна подивитися всі «Зоряні війни», класику Disney та Pixar, супергероїв Marvel, «Сімпсонів», документальні фільми National Geographic, серіали Hulu, спортивні події ESPN та фільми студії Fox («Люди Ікс», «Один вдома»).Disney Plus

HBO Max — це проєкт сервісу Warner. Тут забрані всі студійні «Гаррі Поттер», супергерої DC, та «Володар перснів». Тут можна подивитися всі найкращі серіали за останні роки, такі як «Гра престолів», «Клан Сопрано», «Справжній детектив», «Велика маленька брехня», «Секс і місто». 

Megogo – популярний медіа сервіс, який зараз недоступний за межами України. Він надає доступ до величезної кількості фільмів, серіалів, спортивних трансляцій, і навіть аудіо. Завдяки сервісу ви можете дивитися трансляції Прем’єр-ліги, Чемпіонат світу по футболу, Чемпіонат УЄФА, Setanta Sports, боксерські поєдинки, та інше. Зараз Megogo працює у таких країнах, як: Азербайджан, Білорусь, Вірменія, Грузія, Естонія, Казахстан, Киргизстан, Латвія, Литва, Молдова, Таджикистан, Туркменістан, Узбекистан та Україна.

Як використовувати VPN для отримання доступу до заблокованого контенту?

Найпоширенішою причиною недоступного контенту є закони про авторське право або обмеження, пов’язані з контентом у вашому регіоні.

Деякі матеріали не мають ліцензії на розповсюдження в усіх країнах світу. Крім того, деякі країни обмежують доступ до контенту, що містить насильство, і платформи для обміну відео повинні дотримуватися цього.

Як отримати доступ з ClearVPN? 

ClearVPN пропонує безліч можливостей, в тому числі з його допомогою ви можете в один клік отримати доступ і дивитися такі стримінгові сервіси, як BBC UK, US Amazon Prime, Disney+, Hulu, HBO Max, Peacock TV, Netflix, Paramount+ US, Megogo та багато інших. 

Наприклад, ви перебуваєте у Великобританії, і бачите, що на Netflix з’явився новий фільм, який можна подивитися лише в США. Якщо ви користуєтеся послугою VPN, вам потрібно лише підключитися до американського сервера та обрати той фільм, що ви хотіли подивитися. 

Для цього потрібно виконати кілька простих кроків:

  1. Завантажити ClearVPN на ваш пристрій.
  2. Створити акаунт та увійти за допомогою свого імейлу да паролю.
  3. Обрати на інформаційній панелі режим «Для стримінгу».
  4. Обрати зі списку регіон стрімінгової платформи, який ви хочете розблокувати.clearvpn streaming access mode

Хоча ClearVPN пропонує безкоштовний план, стрімінговий доступ входить до преміум-функцій. Щоб використовувати його, користувачам доведеться перейти на платний план. Проте, перевагою ClearVPN 2 є те, що ти можеш здобути ClearVPN Premium завдяки безкоштовному пробному періоду, або якщо ти з України.

Крім того, завдяки використанню ClearVPN, ви можете бути впевнені, що ваша онлайн-діяльність буде конфіденційною та захищеною від сторонніх очей. 

Якщо знати про те, як працює технологія VPN, завжди можна знайти спосіб, щоб отримати доступ до заблокованих сайтів та контенту. Оберіть надійну службу віртуальної приватної мережі, наприклад таку як ClearVPN 2, та користуйтеся всіма можливостями та перевагами для того, щоб переглядати будь-який відеоконтент у мережі. 

Будь на звʼязку Підпишись на наш дайджест, щоб читати корисні поради з кібербезпеки, отримувати найкращі пропозиції та новини від ClearVPN на свою поштову скриньку.

Все, що потрібно знати про VPN 

Чи відчували ви колись, що хтось стежить за кожним вашим кроком в інтернеті? Що ви не самі? Чи знаєте ви, що очікувані збитки від кіберзлочинності у світі за 2023 рік становитимуть понад 8 трильйонів доларів США? Так, усе правильно — трильйонів. Дедалі більше людей працюють удома та щодня користуються інтернетом, і їм треба дбати про конфіденційність. У цьому...

Як отримати безплатний та необмежений VPN

Якщо ви зараз в Україні, то з огляду на війну вам треба мати надійний VPN, щоб захиститися в мережі. Кіберзлочинів і DDoS-атак більшає, тому конфіденційність і безпека стають найважливішим питанням. Особливу увагу варто надати безпечним операціям з коштами. Однак важко знайти українського VPN-провайдера, що надасть надійне шифрування, додаткові функції безпеки й прозору політику без реєстрації,...

Як заощадити на авіаквитках та готелях за допомогою VPN

Завдяки численним туристичним вебсайтам забронювати квиток або готель сьогодні дуже легко. І звичайно, коли ми плануємо свою подорож, починаємо з пошуку найдешевшого авіаквитка та вибору готелю. Однак, якщо ви не використовуєте віртуальну приватну мережу (VPN) під час бронювання онлайн, ви не тільки наражаєте себе на небезпеку, але  й також несвідомо підвищуєте ціни. Отже, тарифи на...